Construim relatii sustenabile cu clientii, furnizorii si orice persoana intra in contact cu Brand-ul nostru prin marketing relational.

Suntem o echipa unita si orietata spre acelasi tel prin prisma
unui Leadeship modern, dinamic si eficient care ghideaza compania.

Vrem sa oferim valoare cu orice pret, in asa fel incat fiecare persona care ne trece pragul sa beneficieze de o experienta unica si completa.

Povestea MW Group

MW Group, mai mult decât o afacere

MW Group este un brand care a luat naștere datorită pasiunii noastre de a ajuta companiile din industrie în a oferi servicii și produse care întrunesc standardele de calitate și excelență impuse pe tot teritoriul Europei. Cu o experiență de peste 20 de ani în crearea și dezvoltarea afacerilor pe plan industrial, oferim soluții integrate pentru progresul oricărei companii care activează în industria Metalurgică, Alimentară sau Medicală.

Echipa noastră este specializată în a oferi soluții sustenabile și de calitate, toate cu accentul pe valoarea oferită de către oamenii care participă in cadrul unui proiect. Fiind pasionați de dezvoltarea unei afaceri într-un mediu atât de competitiv, suntem tot timpul preocupați de găsirea unor noi metode de a ne ajuta partenerii cu cele mai inovative soluții industriale.

 

Misiunea noastră

MW Group este mai mult decât o companie, deoarece echipa noastră se dezvoltă continuu. Credem că succesul unei afaceri provine in special din colaborare și, tocmai de aceea, misiunea noastră este de a ajuta și a ghida fiecare client către success cu ajutorul produselor și serviciilor oferite. Ne ghidăm după conceptul calității, de aceea suntem preocupați continuu de creșterea și dezvoltarea companiei noastre. Fiecare membru al echipei noastre participă activ la toate proiectele desfășurate, având ocazia de a descoperi și a invăța noi cunoștințe necesare industriei metalurgice, alimentare sau medicale.

Suntem preocupați constant de calitatea serviciilor oferite, de aceea cantitatea este mai puțin importantă în procesul nostru de a atrage noi clienți. Mai mult, ne concentrăm și ne străduim să adoptăm in politica noastră conceptul de marketing relațional. Fiecare client, indiferent dacă este nou sau vechi, beneficiază de întreaga atenție a echipei noastre. Astfel, putem oferii soluții personalizate, care se pot integra cu usurință în orice afacere și pot întruni așteptările și nevoile clienților noștri.

 

MW Group și valorile din cadrul companiei

MW Group este compania care poate oferi soluții complete pentru dezvoltarea oricărei afaceri din industria Metalurgică, Alimentară sau Medicală, datorită valorilor promovate constant in cadrul echipei noastre.

Calitate & Inovație

Suntem o companie care cunoaște importanța calității produselor și a serviciilor in ceea ce privește industriile. De aceea, nu facem compromisuri legat de calitate și colaborăm numai cu furnizori care pot oferi produse și servicii ce întrunesc standardele de excelență impuse de domeniu. Mai mult, suntem interesați de toate progresele din domeniu cu scopul de a oferi soluții inovative și de ultimă generație pentru fiecare partener.

Profesionalism & leadership

Calitatea este primul concept după care compania noastră se orientează. Insă credem că acest lucru nu poate fi obținut fără un grup de oameni profesioniști și cunoscători ai industriei. Astfel, suntem o echipă unită, care urmărește să-și imbunătățească cunoștințele și abilitățile impreună. Iar acest lucru ne permite să oferim servicii profesioniste partenerilor noștri.

Comunicare

Fiecare client este tratat cu respect și atenție, scopul echipei noastre fiind crearea unor relații de lungă durată. Mai mult, suntem preocupați de a oferi valoare și rezultate eficiente oricărei companii care ne solicită ajutorul. Expertiza echipei noastre și atenția oferită detaliilor, ne fac să ieșim în evidență în acest domeniu competitiv.

Sustenabilitate

Suntem de părere că indiferent de industria în care activează, o companie trebuie să adopte practici sustenabile. Astfel, suntem preocupați de găsirea unor soluții prietenoase cu mediul înconjurător, selectând cu atenție furnizorii și produsele comercializate.

Vrem sa contribuim la cresterea si dezvoltarea oamenilor , a afacerilor si a planetei prin produse si servicii profesionale, dedicate industriei metalurgice, alimentare si medicale.

Suntem profesionisti in ceea ce facem si incercam sa gasim solutii pentru orice situatie si orice client indiferent de dimensiune.

Calitatea produselor si a serviciilor nostre este una din promisiunile noastre principale. Lucram cu cei mai buni pentru a oferi ce este mai bun.

Suntem o echipa unita cu o orientare contiua spre inovatie si spre a face lucrurile cat mai bine pentru clienti, mediu si societate.

Concept

MW Group inglobeaza conceptul unei companii de calibru, cu viziune si obiective curajoase, care pune pret 100% pe valoarea oferita clientului. Indiferent de tipologie, acordam atentie si venim cu solutii pentru a le rezolva problemele si a le usura munca. Ne focusam pe marketing relational si stam la aproape de fiecare client nou sau vechi ca sa stim sigur ca ceea ce le oferim noi este bine si le satisface nevoile.

MW GROUP este un Brand pentru PROFESIONISTII DIN DOMENIU care la randul lor ofera servicii profesionale clientilor lor.

Esenta

MW GROUP este Partenerul tau Profesionist care te ajuta sa iti dezvolti afacerea prin produse si servicii complete de CALITATE.

Promisiunea

Suntem compania care iti ofera solutii complete pentru progresul afacerii tale din industria de Metalurgica, Alimentara sau Medicala.